matematykaszkolna.pl
Zadania tekstowe prowadzące do równań wymiernych lanafane: Witam. Wiem, że nie do końca takie jest przeznaczenie tego forum, ale może ktoś mógłby podać m linki do zadań tekstowych prowadzących do równań wymiernych. Zaznaczam, że chodzi mi omzadania trudne, np. takie z trzema niewiadomymi itp.
20 gru 12:10
5-latek: A ze swojego zbioru już wszystkie zrobiles ?
20 gru 12:16
lanafane: Właśnie tak. Nasz nauczyciel zawsze daje nam zadania z 10 razy trudniejsze niż te ze zbioru...
20 gru 12:20
5-latek: To Ty jesteś na profilu matematyczno fizycznym ? Teraz muszs wyjść z psem i potem wyjechać . jak mi przypomiesz później to cos znajde
20 gru 12:25
lanafane: Tak jestem na mat−fizie. Z różnych przyczyn się tam znalazłam, a już za późno żeby się przepisać. Mój błąd. Ale jakoś trzeba sobie radzić, mimo że matma i fizyka to nie są moje ulubione przedmioty.Nie jestem jednak z nich aż tak cienka, jak może się wydawać, po prostu potrzebuję zrobić trochę więcej zadań żeby coś zrozumieć tak całkiem. Ok, z góry dziękuję emotka
20 gru 12:33
Maciek: Która klasa?
20 gru 13:00
Kacper: Trzeba sobie kupić podręczniki inne...
20 gru 13:18
lanafane: klasa druga Świetny pomysł, ale jak na razie innych nie mam, a spr jutro, więc...
20 gru 16:23
abel: http://www.zadania.info/d178/4 poszukaj tu, może coś się znajdzie
20 gru 16:28