Angela: pierwiastek z jeden i trzy czwarte podzielić na pierwiastek z trzech i pietnastu
szesnastych

!
28 paź 21:04
pipi: podziel ułamki( 4kl szk. podst

)
7/4 : 63/16 = 7/4 *16/73 (skróć) = 9/4
pierwiastek z 9/4 = 3/4
odp 3/4
28 paź 21:23
kk: a przypadkiem pierwiastek z 9/4 to nie 3/2?
28 paź 23:22
Mycha: oczywiscie ze tak

tak to jest jak sie rozwiazuje takie proste rzeczy

pipi pewnie
nawet nie myslala co rozwiazuje bo to jest zbyt proste zeby wlaczac do tego mozg
28 paź 23:27
pipi: mycha masz rację

kręćka możzna dostać z tych prostych rachuków:
a Ci zamias sami trochę liczyć to o takie proste rzeczy sie zapytowywują
28 paź 23:34
Mycha: dokladnie

mogliby czasem sami policzyc bo czasem nawet im nie pasuje ze sie ich tylko
naprowadza... no tak... oczywiscie ze lepiej jest miec podane cale rozwiazanie na tacy
ale nie sadze zeby ktos z tego cos wyniosl bo wiekszosc po prostu to przepisze nie
myslac nawet skad co sie wzielo i uwaza sprawe za zamknieta...
29 paź 20:56