logarytmy
.......: Oblicz logarytm o podstawie 238 z liczby 24112
17 gru 13:57
17 gru 13:59
.......: wychodzą mi jakieś kosmiczne liczby...
17 gru 14:01
Jerzy:
| | 8 | | 8 | | 41 | |
= |
| *ln2241/12 = |
| * |
| .. i gdzie tu kosmos ? |
| | 3 | | 3 | | 12 | |
17 gru 14:03
.......: nie da sie tego jakoś iinaczej? :<
17 gru 14:06
Jerzy:
przecież to najprostszy sposób
17 gru 14:06
.......: no ale wychodzi 41/9 i to troche dziwna odp....
17 gru 14:08
Jerzy:
| | 82 | |
= |
| ... i co w tym dziwnego ? |
| | 9 | |
17 gru 14:11
.......: dlaczego tyle? Czy mógłbyś rozpisac mi to dokładnie?
17 gru 14:12
.......: :(
17 gru 14:33
Jerzy:
patrz: 14:03
17 gru 14:38
.......: nie rozumiem
17 gru 14:39
Jerzy:
| 8 | | 41 | | 2 | | 41 | | 82 | |
| * |
| = |
| * |
| = |
| |
| 3 | | 12 | | 3 | | 3 | | 9 | |
17 gru 14:42
.......: dzieki
17 gru 14:46
Krzysiek : dziwne bo nie wychodzi liczna calkowita

A jak na maturze nie wyjdzie to do kogo to zgłosisz ?
17 gru 23:27