matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz pole
yolo:
https://matematykaszkolna.pl/forum/rysunek117572.png
15 gru 21:12
yolo:
A=14 B=10 C=6 D=8 E=7
15 gru 21:13
Janek191:
Tam powinny być małe litery : a, b,c Nie umiesz liczyć pól prostokątów i trójkątów ?
15 gru 21:14
yolo:
prosze pomusz nie umiem
15 gru 21:15