matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Pilne
Daniel:
Oblicz log
3
(2+log
4
0,25)
15 gru 09:50
Jerzy:
= log
3
(log
4
16 + log
4
0,25) = log
3
(log
4
4) = log
3
1 = 0
15 gru 09:58
===:
log
3
(2−1)=log
3
1=0
15 gru 09:58