14 gru 14:32
Jerzy:
czy Ty masz pojęcie, czym jest potęgowanie ?
14 gru 14:39
xxx: zle?
27 gru 15:33
qulka: nawet tak "potęgując" to wynik jest 1
27 gru 15:35
xxx: czyli moze byc tylko wynik zamiast 0 to1?
30 gru 12:44
Jerzy:
wynik to 1 , ale nie wg rozwiazania autora postu
30 gru 12:47
xxx: a mozna wiedziec jak inaczej to rozwiazac
30 gru 12:51
Jerzy:
| | 10 | | 3 | | 10 | | 3 | |
=( |
| )7*( |
| )7 = ( |
| * |
| )7 = 17 = 1 |
| | 3 | | 10 | | 3 | | 10 | |
30 gru 12:53
xxx: dziekuje
30 gru 12:53