matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
szybko plx
pytanie:
Szybkie pytanie− granice czy moge zrobic taki myk?
x
1
1
lim x−>0+
= lim
= lim
czy mozna tu
sinxcosx
sinxcosx
x
cosx
sinx
uzyc wzor lim x−>0
= 1 tak jak ja uzylem?
x
13 gru 21:15
Namidad:
tak
13 gru 21:52