matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Logarytmy;//
Marcin:
log
2
3+log
6
3=
? Proszę o pomoc
]
13 gru 18:13
Krzysiek:
log
2
3
log
2
3
log
2
3
log
2
3
log
6
3=
=
+
=
log
2
6
log
2
(2*3
log
2
2+log
2
3
1+log
2
3
13 gru 18:20