matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pochodna
Kamil:
Oblicz pochodna z 3
sinx
13 gru 17:36
zeesp:
(a
x
)'=a
x
lna (3
sinx
)'=3
sinx
ln3*(sinx)'=cosx*3
sinx
ln3
13 gru 17:39
Miłosz:
w odpowiedziach jest 3
sinx
(−3cotx)
14 gru 11:37
Jerzy:
to jest błąd w odpowiedzi
14 gru 11:41