matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
nierownosc
xxxy:
Sprawdz czy istnieje taka wartosc parametru p dla ktorej nierownosc jest tozsamosciowa: (2p−4)x<p
2
−p−7
12 gru 19:44
5-latek :
https://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjUksPjl9fJAhWCthoKHS_VBokQFggiMAA&url=https%3A%2F%2Fpl.wikipedia.org%2Fwiki%2FNier%25C3%25B3wno%25C5%259B%25C4%2587_to%25C5%25BCsamo%25C5%259Bciowa&usg=AFQjCNERTmEiUKZQVRvTacpZXWbrsjYU8g
12 gru 21:44
Qulka:
nie istnieje
12 gru 22:04