Pati : Rozwiąż równanie
I IxI-2=3
28 paź 19:05
pipi: coś chyba źle przepisałaś

28 paź 19:09
pipi: Ja myślę ,że powinno być
I IxI - 2I =3 tak

jeżeli tak to
IxI - 2= 3 v IxI - 2 = -3
IxI = 5 v IxI = -1
IxI= 5 bo to drugie sprzeczne z def. modułu
x = 5 v x = - 5
28 paź 19:15
kasiaa: a) lxl = 100
b) lx+1l = 4
c) l2x-3l = 3
d) l3x-1l = -1
tak mialam w szkole
a) lxl = 100
∫ x<0
∫-x = 100
∫x<0
∫x = -100
x= -100
ale nie wiem co z pozostalymi
28 paź 19:26
28 paź 19:34
pipi: Dlaczego podpisujesz się dwoma nicami nie rób tak bo dwa razy odpisuję a inni też
czekaja i to dla mnie strata czasu
28 paź 19:37