matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
kasia
suma logarytmów:
Pomocy log
6
2 + log
6
18
10 gru 12:49
Jerzy:
= log
6
36 = 2
10 gru 12:50
suma logarytmów:
Jerzy a skąd 36?
10 gru 12:51
Jerzy:
= log
6
(2*18)
10 gru 13:03