matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
liniowa niezależnosc
help:
Pomocy! Wykazać, że w przestrzeni wektorowej F(R,R) następujące funkcje są liniowo niezalezne: f(x)=e
x
g(x)=e
2x
h(x)=e
3x
9 gru 19:00
help:
podtrzymuję pytanie: jak to zrobić?
9 gru 19:59