matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pochodne
rukola:
jak obliczyc pochodna z takiego wyrazenia
x
5
(
)'
5
8 gru 15:35
Jerzy:
1
=
*5*5
4
= 5
4
5
8 gru 15:36
Jerzy:
1
ajj .. =
*5*x
4
= x
4
5
8 gru 15:38
rukola:
dziekuje
8 gru 16:24