matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
a
studia:
arctg1 =ile? ( nie stopien tylko sama jedynka) gdy sa stopnie albo pi przez cos to wiem ale tu nie
7 gru 23:30
Mila:
π
π
arctg(1)=α, α∊(−
,
)
2
2
tg(arctg(1))=tgα⇔ tgα=1
π
α=
4
7 gru 23:34
studia:
Dziekuje bardzo
7 gru 23:40