matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz podstawę logarytmu
wika:
log
a
8=6
7 gru 20:18
Janek191:
a
6
= 8 a =
6
√
8
7 gru 20:19
Jerzy:
a =
6
√
8
7 gru 20:20
wika:
tylko w taki sposób można to zapisać ?
7 gru 20:21
Janek191:
a = 8
1
6
7 gru 20:21
wika:
dziękuję
7 gru 20:23
wika:
1
a log
a
=−2
8
7 gru 20:27