matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zapisz w postaci potegi
Kate12:
zapisz w postaci potegi 12
5
*81
4
/8
10
7 gru 18:14
Mila:
(3*2
2
)
5
*(3
4
)
4
=
(2
3
)
10
3
5
*2
10
*3
16
3
21
=
=
2
30
2
20
7 gru 18:29
maja:
a do potęgi 18 : (a do potęgi 2 ×a do potęgi szóstej)=
11 sty 16:25