prosze o rozwiazanie
górnik: Oblicz objętość betonu, jaką należało użyć celem wykonania obudowy szybu o średnicy zewnętrznej
8,5m, średnicy wewnętrznej 8,0m i głębokości szybu 400m. Wykonaj obliczenia oraz rysunek.
7 gru 00:06
dero2005:
π(8,52−82)*400=
7 gru 09:53
pipa: a rysunek ?
7 gru 10:36
górnik: Oblicz objętość betonu, jaką należało użyć celem wykonania obudowy szybu o średnicy zewnętrznej
8,5m, średnicy wewnętrznej 8,0m i głębokości szybu 400m. Wykonaj obliczenia oraz rysunek.
π(8,52−82)*400=czy dobrze? jak tak to proszę mi wyliczyć wynik i namalować rysunek −stokrotne
dzięki ziomale
21 sty 15:42
23 sty 13:43
górnik: (72,25−64)*400=8,25*400=3,300
Dobrze
24 sty 14:56