matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytm
wd410:
log
6
24 = 1 + log
6
4 Dlaczego tak?
6 gru 18:49
sushi_gg6397228:
24=6*4
6 gru 18:52
Eta:
24=6*4 log
6
24= log
6
(6*4)= log
6
6+log
6
4= 1+log
6
4
6 gru 18:52
wd410:
dzięki
6 gru 18:54