układ współrzędnych
Bartek: Ratunku

zaznacz w układzie współrzędnych zbiór punktów płaszczyzny, których współrzędne (x,y) spełniają
warunek 1≤x≤3 i 2≤y≤5. Oblicz pole otrzymanej figury.
6 gru 18:05
sushi_gg6397228:
narysuj proste
x=1, x=3, y=2, y=5
6 gru 18:06
ICSP:
6 gru 18:07
Bartek: P = 2*3 ? to takie proste?
6 gru 18:09
sushi_gg6397228:
tak, to takie ultra trudne zadanie− tylko dla orłów
6 gru 18:10
Bartek: dziękuję za wyrozumiałość

_
6 gru 18:11
ICSP: Można też liczyć krateczki. Liczba krateczek to wartośc pola.
6 gru 18:11