matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Pytanie
Witek:
Ile to jest 1/2 *30*6
√
6
=
5 gru 20:27
sushi_gg6397228:
1/2*30*6=...
5 gru 20:32
J:
= 80
√
6
5 gru 20:32
Witek:
6
√
6
= to jest 6?
5 gru 20:33
Ewka:
=90
√
6
5 gru 20:34
J:
6
√
6
= 6 ?
5 gru 20:35
J:
tylko
Ewka
jest dobra w te klocki
5 gru 20:38