matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz
Kasia:
|1|
|2x|
Rozwiąż równanie
=
ktoś ma pomysł na to zadanie?
|x|
||x−2||
4 gru 21:35
Janek191:
x ≠ 0 i x ≠ 2 Nie za dużo tych znaków wartości bezwzględnej ?
I 1 I = 1 II x − 2 II = I x − 2 I Pomóż na krzyż I a I*I b I = I a*b I
4 gru 21:39