matematykaszkolna.pl
Pytanie Jakub: Witam, mam takie pytanie jestem na mat−fiz i wybieram sie na politechnikę ale nie wiem który kierunek wybrać . Mam dylemat miedzy automatyka i robotyka a mechanika i budowa maszyn . Lubie projektować interesuje mnie technologie ,komputery, urządzenia itp. chciałbym mieć po prostu w miarę dobrą prace . Jestem dobry z mat−fiz (próbne matury +90 %) Rodzice mi bardzo odradzają studia twierdzą ,że nie znajdę pracy po studiach . (strasznie naciskają na rezygnacje ,bardzo bym chciał studiować ) Jaki kierunek wybrać aby mieć większe prawdopodobieństwo przyszłej posady może doradzicie mi jakiś ciekawy i dosyć pewny kierunek techniczny . Przepraszam ,za spam ale zdaje sobie sprawę ,że są tu ludzie z ogromną wiedzą i ich rada może być bardzo pomocna .
4 gru 20:08
pipa: rzuć monetą albo.. jedź od razu na zmywak , znam dobre miejscówki pod Londynem
4 gru 20:13
pipa: znam też bdb oferty pracy w CERN emotka
4 gru 20:15
wmboczek: Po dobrej politechnice zawsze znajdziesz robotę. Jeśli masz upatrzone miasto to poszukaj rankingów kierunków − jaki wydział, ilu samodzielnych pracowników naukowych, z czego można się doktoryzować ...
4 gru 21:24