matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Trygonometria
nattie :
Jak obliczyć? F(x)=
√
1−cos
2
x
cosx
f(x)=
1−|cosx|
cosx
I jak dalej to rozpisywać?
3 gru 20:59
azeta:
1−cos
2
x=sin
2
x
3 gru 21:02
azeta:
1−|cosx|≠
√
1−cos
2
x
3 gru 21:03
Mila:
Co chcesz obliczyć?
3 gru 21:08