matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Pochodne
Małgosia:
Pochodne
e
x+1
(e
x+1
*sinx)−(cosx*e
x+1
)
y=
=
sinx
sin
2
x
co mam dalej z tym zrobić
3 gru 20:47
Małgosia:
podbijam
3 gru 20:54
J:
jest OK.
3 gru 21:41
Janek191:
( sin x − cos x)*e
x +1
... =
sin
2
x
3 gru 22:03