matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
funkcje trygonometryczne
progresywnie:
√
5
2
ile wynosi tangens jeśli sin=
, a cos=
?
3
3
Mam to niby obliczone, ale chyba już za długo siedzę nad zadaniami, bo wszystko mi się myli, a orłem nie jestem
14 gru 00:48
Godzio:
pomoge
14 gru 00:52
Godzio:
sinα
tgα=
cosα
√
5
3
√
5
3
√
5
tgα=
=
*
=
2
3
3
2
2
ja już lece spać dobranoc wszystkim
14 gru 00:53
AROB:
Ja też mówię: DOBRANOC WSZYSTKIM
14 gru 00:57
Eta:
Dobranoc
14 gru 01:33