matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
mam problem z trapezem
hannibal:
trapez równoramienny o podstawie a i b ma wysokosc h oblicz długosc ramienia a) a=20 b=12 h=7 i 1/2 prosze o rysunek i obliczenia jak mozna to o wytłumaczenie
2 gru 18:43
hannibal:
?
2 gru 18:58