Logarytmy
xyz: Witam mam problem z zadankiem.
Udowodnij że:
log375= 1+2log35
2 gru 18:26
Tadeusz:
... no to udowadniaj

długo i namiętnie ...
2 gru 18:37
Tadeusz:
pewnie miało być
log375=1+2log35
2 gru 18:39
Janek191:
Pewnie źle przepisane

?
2 gru 18:39
xyz: tak jest tadeusz tak mialo byc tylko nie wiedzialem jak to zrobic pierw
szy raz na tej stronce siedze
2 gru 18:41
Tadeusz:
log375=1+2log35
log375=log33*25=log33+log352=1+2log35
2 gru 18:46
xyz: O kurde nie pomyslalem o tym xD
2 gru 18:52
xyz: dziekuje
2 gru 18:52
Tadeusz:
2 gru 19:15