takie obliczeniowe zadanie
historyk : f(x)=x2−a a=0 funkcja przyjmuje wartosci dodatnie
2 gru 18:05
Janek191:
x ∊ ℛ \ {0}
2 gru 18:07
historyk : bo jak mam zrobi tak :
−narysowac wykres i zaznaczyc własciwe to taka parabola jakby do wzoru x−p 2 +q
−odczytac wartosci dodatnie
−napisac m zerowe
2 gru 18:09
Janek191:
a = 0 , czy a ≠ 0 ?
2 gru 18:12
historyk : wartpsci dodatnie
2 gru 18:17
historyk : rozpiszesz mi to jakoś
2 gru 18:18
historyk : 
2 gru 18:29
sushi_gg6397228:
podaj cala tresc zadania z przykładem a nie rzucasz jakimis ochłapami
2 gru 19:24