Wykres funkcji f [x] 2x
KWINTAL: Bardzo prosze o pomoc od tego zalezy moje zycie wrecz was błagam , nie mogłem dodac zdjec tutaj
, nie wiem albo nei umie albo nie ma takiej opcji wsysle link
http://zadane.pl/zadanie/10646483 JESZCZE RAZ BARDZO WAS
WSZYSTKICH PROSZE
1 gru 22:49
Jack: Nie proś , tylko sam pomyśl jak to zrobić : D.
zad 1.
wektor u [−2,3]
| | 2(x+2) | | 2x+4 | |
g(x) = |
| + 3 = |
| + 3 |
| | (x+2)+1 | | (x+3) | |
Odpowiedź B.
1 gru 23:02
Jack: zad 6. (drugie zdjecie)
D = x ∊R \ {−1,0}
(2x+1)(x
2+x) = (x
2−2)(x
2+x) | : (x
2+x) <−−dziele obustronnie przez x
2+x
2x+1 = x
2−2
x
2 − 2x − 3=0
x = 3 lub x=−1
−1 nie należy do dziedziny
rozwiązaniem jest więc tylko x=3
1 gru 23:09
Jack: pozostałe dwa zdjęcia analogicznie...z tego co widze to masz z tego sprawdzian i kujesz
odpowiedzi... ehhh
1 gru 23:10
Jack: 3)
u=[−1,2]
| | 3*(x+1) | |
g(x) = |
| + 2 = ... |
| | x+1−1 | |
1 gru 23:12
Jack: tamto dasz rade, powodzenia
1 gru 23:12
KWINTAL: poprawe sprawdzianu i próbuje to ogarnoc dziekuje
2 gru 12:59