matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Logarytmy łatwe ale nie pamiętam
Lolek:
√
1
{3}
log
3
2
= yyyy... jak to się liczyło ?
1 gru 20:38
Lolek:
1
3
log
3
2
1 gru 20:39
Eta:
1
= 3
−1
i a
log
a
b
= b
3
1
...= 3
−log
3
2
=3
log
3
2
−1
= 2
−1
=
2
1 gru 22:13
Lolek:
dzięki
1 gru 22:36