matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
asd
olekturbo:
jak to rozbić
√
22−12
√
2
. tego akurat jakos nie moge
1 gru 19:30
olekturbo:
Mam. 3
√
2
i 2
1 gru 19:31
5-latek:
{x+y=22 {x*y=72 to x=18 i y=4
√
22−12
√
2
=
√
18
−
√
4
=
√
18
−2= 3
√
2
−2 czyli masz dobrze
1 gru 19:39