matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy
Sun:
x=5/2 dm y=2 dm z=3 dm Należy obliczyć pole całkowite i objętość. Zadanie nie jest trudne, tylko dochodzę do momentu policzenia wysokości w tym trójkącie i nie wiem jak to zrobić, ktoś pomoże?
1 gru 18:39
Sun:
Wyniki należy podać w cm.
1 gru 18:42
Sun:
up
1 gru 18:57