matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
układ równań
ANIA :
{2x−3(4x−y)=−3x−17+2(2x−1) {3x−1y=5
13 gru 19:18
Silwest:
8x
2
−2xy−12x+3y=−3x−17+4x−2
5−y
x=
3
podstaw i oblicz
13 gru 19:33
ANIA :
a podstawisz mi ? prosze
13 gru 19:36