matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
funkcja odwrotna
ja:
Wyznacz f(A) i f
−
1
dla: f(x) = x
2
−2x+3, A = (1,2) ∪ (3,5>, B=<3,8) funkcja odwrotna do tej to x =
√
y−2
+ 1 i co dalej?
30 lis 19:18
ja:
f
−
1
(B)* przepraszam za błąd
30 lis 19:18