prosze o pomoc naprawde odwdziecze sie poniewaz mi to jest tylko potrzebnena zal
cichy : Mam rownanie i nierówności i prosze o pomoc i wytłumaczenie bo nie czaje tego

: a) −
x
2+6x=0
b) 3x
2 + 2x + 1 <0
c) 4x
2 + 5x−1=0
d) −4x
2+16≥0
e) x
2+2x−3≤0
f) x
2+2x+1=0
g)x
4+4x
2−5=0
h) 4x
4+7x
2−2=0
13 gru 18:51
marcin : prosze o pomoc mi to jest tylko potrzebne na zaliczenie w szkole a ja tego wogole nie rozumiem
aha i odwdziecze sie naprawde pomoge wam i ie tylko z matmy
13 gru 20:05
BiebrzaFun : cichy marcinie ,proponuję zajrzy tu
https://matematykaszkolna.pl/strona/i7.html
trudno jeszcze raz pisać to samo ,to są po prostu szablonowe rachunki,gdzie trzeba
podstawiać do danych wzorów.Jeśli nie będziesz wiedział konkretnej rzeczy to pytaj,ale musisz
wiedzieć czego nie wiesz.
13 gru 20:13
marcin : dx
13 gru 20:14