matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
graniastoslupy
Lukasz:
hej moze mi ktos wklejic graniastoslup ktorego podstawa jest rownooleglobok bo nie moge taakiego znalesc na internecie
30 lis 10:49
dero2005:
https://www.google.pl/search?q=graniastosłup+o+podstawie+równoległoboku&prmd=inv&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiy4aGF9bfJAhWLVSwKHeakBPEQ_AUIBygB
30 lis 11:16
Lukasz:
dzieki
30 lis 11:19