matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
naszkicuj wykres funkcji f
wika:
f(x)=|x|−1/x
29 lis 19:57
===:
pisz jak człowiek
29 lis 20:03
===:
1
|x|−1
f(x)=|x|−
czy f(x)=
x
x
29 lis 20:05
Eta:
1
1/
f(x)
=|x|−
x
29 lis 20:06
Eta:
|x|−1
f(x)
=
x
29 lis 20:07