matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Należy jak najbardziej uprościć
Kotecek909:
√
0,4
√
12
Proszę o pomoc w rozwiązaniu...
29 lis 19:08
Janek191:
4
2
√
0,4
√
12
=
√
0,4
2
√
3
= (
)
√
3
= (
)
√
3
10
5
29 lis 19:14
Kotecek909:
Dziękuję
29 lis 19:18