1 | cosα | ||
− | = tgα | ||
cosα | 1+sinα |
1 + sinx − cos2x | sinx(sinx+1) | sinx | ||||
= | = | = | = tgx | |||
cosx(1+sinx) | cosx(sinx+1) | cosx |
1 | cosx | 1+sinx | cos2x | ||||
− | = | − | = | ||||
cosx | 1+sinx | cosx(1+sinx) | cosx(1+sinx) |
1+sinx−(1−sin2x) | sinx+sin2x | |||
= | = | |||
cosx(1+sinx) | cosx(1+sinx) |
sinx(1+sinx) | sinx | ||
= | =tgx | ||
cosx(1+sinx) | cosx |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |