matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
:/
1234:
Rozwiąż układ. xy= 1000 X
l
ogy= 100
28 lis 13:09
1234:
X
logy
= 100
28 lis 13:14
5-latek:
Może wyznacz x z 1 równania i wstaw do drugiego
28 lis 13:24
J:
x = 10 y = 100
28 lis 13:27
1234:
Nie chce mi wyjsc
jakas wskazowka kolejna?
28 lis 14:20