matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Czy to jest dobrze?
Jola:
Czy to jest dobrze rozpisane? −x=π+x
o
x=x
o
−π
27 lis 10:04
J:
nie .. x = − (x
0
+π)
27 lis 10:06
Jola:
czyli x=−x
0
−π ?
27 lis 10:14
J:
tak
27 lis 10:15