matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
co dalej
norbert:
6+x
n
120
=0,05⇒n=6 i dalej
=0,24⇒x=?
120+x
26 lis 20:47
norbert:
26 lis 21:12
wesoły:
licz z proporcji
26 lis 21:14
norbert:
ale jak
26 lis 21:33
Mila:
6+x
6
=
120+x
25
6*(120+x)=25*(6+x)
26 lis 21:39
norbert:
u U{6}+x {120}+x=
6
25
29 lis 16:17
norbert:
pomyłka
29 lis 16:20