Maksymalny zbiór do którego nalezy liczba m to ?
kaska: Dana jest funkcja f(x) = x2+4x+10.Prosta y=m nie ma z wykresem funkcji f punktów współnych
.Maksymalny zbiór do którego nalezy liczba m to ?
26 lis 19:10
Aga1.: Oblicz najpierw wierzchołek paraboli
26 lis 19:13
5-latek: Policz wspolrzedna yw wierzchołka
ramiona paraboli w gore wiec ?
26 lis 19:14
kaska: p= −2
q= −12
i co dalej ?
26 lis 19:28
Godzio:
Jak nie wiesz to sobie to zobrazuj. Narysuj parabolę i narysuj kilka prostych y = ..., które
nie mają punktów wspólnych z parabolą, wywnioskuj jakie musi być m.
26 lis 19:29