matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
prosiłabym o sprawdzenie wyniku równania logarytmicznego
Enigma:
log(5−x)+2log
√
3−x
=0 x1= 4−
√
2
x2=4+
√
2
25 lis 19:18
co:
dziedzina
25 lis 19:22
Enigma:
dziekuje bardzo
25 lis 19:23
co:
prosze
25 lis 19:25