matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
funkcja
Magda:
oblicz miejsca zerowe funkcji: y= −3x* −2x=8
25 lis 18:37
Aga1.:
zapisz porządnie.
25 lis 18:38
Magda:
y=−3x(kwadrat) −2x + 8
25 lis 18:40
Aga1.:
Rozwiąż równanie −3x
2
−2x+8=0
25 lis 18:41