matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy !!
Maciejka:
narysuj f(x)= tg x/2
13 gru 14:49
M:
1 maj 21:09
Podstawy Geometrii:
Wykres f(x) =tg(x) rozciągamy dwa razy wzdłuz osi OX (powinowactwo prostokatne)
x
i otrzymamy f(x)= tg(
)
2
1 maj 22:35