matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pierwiastki 4 stopnia
tyna:
4
√
27
*
4
√
3
= heeelp
24 lis 17:47
ja:
4
√
27*3
=
4
√
81
=
4
√
3
4
=3
24 lis 18:02
wiiwii:
LUB −3 !
24 lis 18:16
wiiwii:
Zmyłka !
24 lis 18:17