matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
mała:
oblicz pochodne na podstawie deficji pochodnej: f(x)=1/(1+x2)
28 paź 12:17
klm:;:
wzór , , , f(x) g(x) - f(x) g(x) (f(x)/g(x))= ----------------------- g 2 (x) 2 f(x)= 1 g(x)= (1 + x ) PODSTAW DO WZORU I OBLICZ
28 paź 13:05
mała:
dziekuje bardzo
29 paź 13:41