matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wartosc bezwzgledan
mat:
Jak narysowac wykres funkcji |x+y|=2
23 lis 19:53
M:
6 cze 06:07
Xia Qingxue:
|x+y|=2 x+y=2 lub x+y=−2 y=2−x lub y=−2−x
6 cze 06:46
chichi:
to nie jest funkcja
6 cze 11:07
Xia Qingxue:
Masz tutaj rację.
6 cze 16:03